Spring naar de inhoud
Wij blijven open in juli en augustus! De winkel zal enkel op maandag 15/7 en maandag 22/7 gesloten zijn wegens nieuwe collectie.

Tijdloze stuks en onbetaalbaar advies bij Boetiek Chic.

Vanessa is een creatieve geest die altijd op zoek is naar de nieuwste trends en stijlen. Ze volgt de mode op de voet en zorgt ervoor dat de winkel altijd gevuld is met frisse en inspirerende collecties. Of je nu op zoek bent naar een trendy outfit voor een avondje uit, of een stijlvolle look voor op kantoor, je vindt bij Boetiek Chic zeker iets dat bij je past. Bij de selectie van de collecties hecht Vanessa veel belang aan kwaliteit, stijl en diversiteit wat resulteert in een unieke collectie.

Een uniek aanbod en persoonlijke shopervaring.

Wat Boetiek Chic verder onderscheidt, is de persoonlijke betrokkenheid bij de klant. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen stijl, daarom kiezen we voor jou de perfecte kledingstukken. Vanessa is niet enkel jouw persoonlijke modeadviseur tijdens je bezoek maar ook je gastvrouw die ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt bij Boetiek Chic. Wat de winkel echt bijzonder maakt, is de familiale sfeer bij het Chic-team. We zijn een hechte groep fashionista’s die gepassioneerd is door mode.

Ons team.

Vanessa Vansteenkiste

Zaakvoerster

Nancy Grobet

Shopmanager

Katty Bearelle

Verkoop

Kathleen Fortry

Verkoop

Morgane Saint-Venant

Verkoop

Céline Deldaele

Verkoop

Charlotte Deschrijver

Webshopverantwoordelijke

Michelle Desmet

Model en influencer

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info

Openingsuren

Maandag
13u30 - 18u30
Dinsdag
9u30 – 18u30
Woensdag
9u30 – 18u30
Donderdag
9u30 – 18u30
Vrijdag
9u30 – 18u30
Zaterdag
9u30 – 18u00
Zondag
Gesloten